Städ- och lekdag i Kopphagen 27/4

Nästa lördag (27/4) bjuder byalagets styrelse in till fixardag i Kopphagen. Vi hoppas såklart att många vill komma dit och hjälpa till att göra platsen vårfin, men också för att umgås med andra Lännabor.

Vi planerar att vara där kl. 10-13. Fr.o.m. kl. 12 är grillen igång, vi bjuder på korv med bröd. Vill man ta med eget att grilla så varsågoda. Det kommer att finnas kubbspel, krocketspel m.m. att låna för att hålla barnen glada. Så ta med hela familjen och fixa och lek om vartannat.

I år kommer vi att göra om en boulebana till en sandlåda. Sanden levereras i storsäck av MLT 24/4. Vi efterfrågar lekmaterial till sandlådan. Har ni spadar, krattor eller hinkar som barnen kan leka med så hör av er.

Vi behöver, som alltid, hjälp med att med att klippa sly, rensa boulebana, röja i förråd, städa kiosk, inventera stolar och bord m.m.

Vi hoppas också kunna göra Kopphagen mer inbjudande med blommor nu till våren. Vi behöver stora krukor som tål utomhusväder. Har du krukor som du vill skänka till ändamålet? Hör av dig till Sara-Carin på 0738069249!

Känner vi någon med lövblås som kan blåsa av området i förväg och gör att vi kan fokusera på annat än lövkrattning under fixardagen? Hör av er i så fall (info@lannabyalag.se eller 0730228025)!

Ta med familjen och kombinera en liten insats för vårt fina Kopphagen med trevligt umgänge med gamla och nya Länna-bor.

Kom när du kan mellan kl 10-13!