Kopphagen

Kopphagen är en festplats med gamla anor, vackert belägen i en ekbacke vid Lötsjöns östra strand. Sedan 2008 har Länna Byalag ideellt drivit Kopphagens festplats i Länna.

2013 fick byalaget cirka 250 000 kr i EU-bidrag (Leader Uplandsbygd) för en stor renovering av dansbanan. Hela ombyggnationen genomfördes framgångsrikt tack vare fantastiska ideella krafter i byn! Så idag har dansbanan tak, belysning, en stor scen och ett nylagt golv.Varje vår och höst anordnas fixardagar där föreningens medlemmar deltar och städar, röjer, målar m.m. under lättsamma former.

Byalaget arrangerar årligen ett Midsommarfirande, en familjefest med dans kring midsommarstången, levande musik, aktiviteter för barnen och fikaservering. I december brukar byalaget anordna en stämningsfull julmarknad med hantverksförsäljning och Länna skolas luciatåg. I övrigt nyttjas Kopphagen för Länna skolas avslutning, privata fester, utomhusgudstjänster, dansevenemang m.m.

Hyr Kopphagen för fest och evenemang!
I Kopphagen finns en dansbana under tak med stor scen. Eluttag finns på scenen för inkoppling av ljudanläggning. På området finns en stor gräsplan, boulebanor, bord och bänkar. Där finns även en kioskbyggnad med möjlighet att låna enkel köksutrustning såsom kaffebryggare och kylskåp. Det finns inte något vatten, så det måste man ta med själv. Flera torrdass finns att tillgå.

Du kan hyra Kopphagen för privata fester, företagsevent eller andra evenemang och sammankomster. Priset beror på vilka faciliteter man vill ha tillgång till, antalet deltagare och om det krävs arbete från Länna byalags sida, men anses generellt vara lågt.

För prisuppgifter och frågor, maila info@lannabyalag.se eller kontakta Malin Elinder på 073-7025090.