Promenadloppis i Länna

Söndag 4/6 kl. 11-15 anordar byalaget och Länna-Macken promenadloppis i Länna.

Vad är en promenadloppis?

Som säljare står du på egen tomt, gata, garage, eller på Länna-Mackens mark, och ansvarar själv för din försäljning. Byalaget marknadsför evenemanget. För köpare innebär det en möjlighet att fynda vid flera loppisar på kort tid och samtidigt få motion och träffa Lännabor.

Info till säljare

Säljare ansvarar själva för prissättning och skicket på varorna. Man får sälja alla typer av varor och hur mycket, eller litet, man vill. Du väljer själv om du vill stå vid ditt bord under dagen eller låta köpare botanisera fritt.

Registrera din adress genom ett mail till info@lannabyalag.se så kan köpare se att det finns en säljare på din adress. Att registrera sig som säljare är gratis, adressen kommer då att finnas med på en karta som köpare kan använda för att hitta säljare. Kartan publiceras på www.lannabyalag.se och kommer även att spridas i vår Facebookgrupp.

För de som vill finns möjlighet att ställa upp sitt bord vid Länna-Macken, istället för på den egna tomten. Begränsat antal platser, så främst tänkt för säljare som bor i Lännas utkanter eller utanför samhället. Bord kan lånas mot en mindre kostnad.

Tips 1! Gör en skylt med Swish-nummer för betalning.

Tips 2! Gör en skylt vid infarten med texten ”Loppis” som syns på avstånd.

Reservation

Promenadloppisen ställs in vid för lågt antal registrerade säljare eller prognosticerat ruskväder.