Julmarknad i Kopphagen lördag 9/12 kl 15-17

Välkommen till Länna byalags traditionsenliga julmarknad med luciatåg i Kopphagen! Här kommer det att finnas försäljning av hantverk, loppisvaror, fika m.m. I kiosken säljer vi glögg, saffranskaka och grillad korv. Dessutom har vi i år lotteri och godisregn.

Njut av stämningen med skolans luciatåg, eld och marschaller, handla julklappar och träffa vänner och grannar. Samtidigt stöttar du Länna byalag och driften av Kopphagen.

Vill du stå som utställare så kontakta info@lannabyalag.se eller 0730 22 80 25 (Johan, ordförande). Du kan hyra bord för 100 kr alternativt en gåva till vårt lotteri, eller ta med eget bord.

I år godkänner vi även försäljning av loppisvaror, med tanken att det som säljs ska passa på en julmarknad, så gärna julklappsvänliga varor, som barnkläder och leksaker.

Vill du hjälpa till med arrangemanget, kontakta oss på samma sätt. Vi kommer att behöva flera som kan baka inför, och många händer under dagen för att stå i kiosken, tända marschaller, sköta grillen, bära bord m.m. All hjälp tas tacksamt emot!