Kopphagen

Kopphagen är en festplats med gamla anor, vackert belägen i en ekbacke vid Lötsjöns östra strand. Dansbanan togs i bruk redan 1927. Idag arrenderas, sköts och utvecklas den av Länna byalag. För bilder och historik kring Kopphagen, se här.

2013 fick byalaget EU-bidrag (Leader Uplandsbygd) för en stor renovering och ombyggnation av dansbanan. Hela ombyggnationen genomfördes framgångsrikt tack vare fantastiska ideella krafter i byn! Så idag har dansbanan tak, belysning, en stor scen och ett nylagt golv. Varje vår och höst anordnas fixardagar där föreningens medlemmar deltar och städar, röjer, målar m.m. under lättsamma former.

Byalaget organiserar årligen ett Midsommarfirande, en familjefest med dans kring midsommarstången, levande musik, aktiviteter för barnen, fikaservering och umgänge. I december brukar Kopphagengruppen anordna en stämningsfull julmarknad med hantverksförsäljning och fikaservering. I övrigt nyttjas Kopphagen för Länna skolas avslutning, privata fester, utomhusgudstjänster, dansevenemang m.m. Intresserad av att hyra? Se nedan.

Hyr Kopphagen för fest och evenemang!
I Kopphagen finns en dansbana under tak med stor scen. Eluttag finns på scenen för inkoppling av ljudanläggning. På området finns en stor gräsplan, boulebanor, liksom fasta bord och bänkar. Där finns även en kioskbyggnad med möjlighet att låna enkel köksutrustning såsom kaffebryggare och kylskåp. Det finns inte något vatten, så det måste man ta med själv. Flera torrdass finns att tillgå.

Du kan hyra Kopphagen för privata fester, företagsevent eller andra evenemang och sammankomster. Priset beror på vilka faciliteter man vill ha tillgång till, antalet deltagare och om det krävs arbete från Länna byalags sida, men anses generellt vara lågt.

För prisuppgifter och frågor, maila info@lannabyalag.se eller kontakta Malin Elinder: Tel. 073-7025090.


[catlist name=kopphagen content=yes conditional_title=”Senaste notiser” date=yes post_status=”publish, private”]